Loading
09:00 AM
  1. NCSG Symposium
    150 mins
11:30 AM
  1. NCSG Luncheon
    90 mins
12:00 PM
  1. 300 mins
    All attendees are required to visit the TEAMS ’20 Registration Center to pick up their credentials, which must be shown for all TEAMS sessions, transportation and social functions.
  2. 300 mins
    Sponsored by:
    Visit Myrtle Beach Regional Sports Alliance
01:00 PM
  1. NCSG Symposium
    240 mins
05:00 PM
  1. 90 mins
    This happy hour will be an opportunity for sports organization representatives to connect with each other in a relaxed, informal setting. Open to NGB representatives and other event rights holders onl ...
    Sponsored by:
    FortWorth
07:00 AM
  1. NGB Breakfast
    45 mins
    Sponsored by:
    Richmond Region Tourism
  2. 600 mins
    Sponsored by:

     

    Visit Myrtle Beach Area Sports Alliance

  3. 600 mins
08:00 AM
  1. 360 mins
  2. NGB Best Practices Kick-Off and Welcome
    15 mins
08:15 AM
  1. NGB Best Practices
    45 mins
09:00 AM
  1. NGB Best Practices
    45 mins
10:00 AM
  1. NCSG Symposium
    210 mins
  2. NGB Best Practices
    30 mins
10:30 AM
  1. NGB Best Practices
    45 mins
11:00 AM
  1. 60 mins
    Sponsored by:

     

    Bloomington MN CVB

11:15 AM
  1. NGB Best Practices
    45 mins
11:30 AM
  1. NCSG Luncheon
    90 mins
12:00 PM
  1. SportsLink and NGB Best Practices Luncheon
    60 mins
    Open to USOPC National Governing Bodies and other invitees.
01:15 PM
  1. NGB Best Practices
    60 mins
  2. 60 mins
    If you’re new to TEAMS or are in need of a refresher, you’ll want to attend this fast-paced briefing on how to maximize the productivity and business success of your TEAMS experience. Hear from vetera ...
01:30 PM
  1. NCSG Symposium
    60 mins
02:15 PM
  1. 15 mins
03:30 PM
  1. 15 mins
03:45 PM
  1. NGB Best Practices
    60 mins
  2. 75 mins
    Don’t miss your opportunity to meet with your choice of event organizers, who will be sitting at assigned tables during this reverse trade show. Open to event organizers, exhibitors and sponsors only.
05:00 PM
  1. 60 mins
    Enjoy a relaxing, unstructured hour on the TEAMS Expo Floor, getting to know key contacts in the sports-event industry whom you haven’t met and reintroducing yourself to the people you do know.
    Sponsored by:
    Valley Forge Sports
06:30 PM
  1. NGB Best Practices and SportsLink Welcome Reception
    60 mins
    Open to USOPC National Governing Bodies and by invite only.
07:30 PM
  1. 150 mins
    Sponsored by:

     

    Harris County Houston Sports Authority

07:00 AM
  1. 630 mins
    All attendees are required to visit the TEAMS ’20 Registration Center to pick up their credentials, which must be shown for all TEAMS sessions, transportation and social functions.
  2. NGB Breakfast
    45 mins
  3. 630 mins
    Sponsored by:

     

    Visit Myrtle Beach Regional Sports Alliance

08:00 AM
  1. NGB Best Practices
    45 mins
  2. 60 mins
08:45 AM
  1. NGB Best Practices
    45 mins
09:00 AM
  1. 150 mins
09:45 AM
  1. NGB Best Practices
    45 mins
10:45 AM
  1. NGB Best Practices
    60 mins
11:30 AM
  1. 15 mins
11:45 AM
  1. 75 mins
    Join your colleagues from the sports-event industry as we announce the winners of the 2020 SportsTravel Awards in this celebration of the sports-event industry. In addition, the National Congress of S ...
    Sponsored by:

     

    ASM Global

01:00 PM
  1. NCSG AOY Award-Winner Meet Up
    60 mins
01:15 PM
  1. 90 mins
02:45 PM
  1. 15 mins
03:00 PM
  1. NCSG Annual Meeting
    90 mins
  2. 20 mins
03:20 PM
  1. 40 mins
04:00 PM
  1. 15 mins
04:15 PM
  1. 45 mins
04:30 PM
  1. NCSG Board Meeting
    30 mins
06:00 PM
  1. 240 mins
10:00 PM
  1. 119 mins
    After a night out in Houston, rejoin your fellow attendees at the TEAMS ’20 Late-Night Lounge, the extended-hours networking opportunity pioneered by the TEAMS Conference. 
08:00 AM
  1. 540 mins
    All attendees are required to visit the TEAMS ’20 Registration Center to pick up their credentials, which must be shown for all TEAMS sessions, transportation and social functions.
  2. 60 mins
  3. 540 mins
    Sponsored by:

     

    Visit Myrtle Beach Regional Sports Alliance

08:15 AM
  1. 45 mins
    Sponsored by:

     

    Visit Tri-Cities

09:00 AM
  1. 90 mins
10:30 AM
  1. 15 mins
10:45 AM
  1. 60 mins
11:45 AM
  1. 45 mins
12:30 PM
  1. 45 mins
01:15 PM
  1. 15 mins
01:30 PM
  1. 45 mins
02:15 PM
  1. 15 mins
02:30 PM
  1. 150 mins
05:00 PM
  1. 120 mins
07:30 PM
  1. 210 mins
    Bring your TEAMS ’20 experience to a memorable conclusion as we look forward to the excitement of TEAMS ’21 and beyond. 
    Sponsored by:

    Meet ACOKC CVBPalm BeachVisit AnaheimBirmingham CVB

    Event Organizer Contest Sponsored by:

    Arkansas Sports

Northstar